Відділ освіти Новопокровської селищної ради
П`ятниця, 29.03.2024, 16:43
» Меню сайту
» УВАГА!!!
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 27 » Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!
11:44
Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!

                                                                       Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!

 

Сьогодні всі школи Новопокровської ТГ останнім дзвоником прощаються зі своїми дорослими дітьми.
Цього дня за поріг школи вийде нове покоління, від якого залежить наше спільне майбутнє, процвітання і добробут всієї держави.

Дорогі випускники! Ми прагнемо, щоб Ви виросли достойними людьми, прославляли свої родини і рідний край й неодмінно стали гордістю України. Ми віримо, що Ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, завдяки якому і Батьківщина, і батьки, які дали Вам життя, будуть пишатися Вами. Бажаємо Вам щодня відчувати повноту і неповторність життя, пізнавати світ, відкривати нові горизонти, здійснювати найсміливіші задуми. Світлої Вам долі та широких життєвих доріг!

Вельмишановні педагоги! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну титанічну та самовіддану працю, розуміння, турботу і терпіння, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Ваша мудрість і великодушність залишаться з вихованцями на все життя. У цей день бажаємо Вам міцного здоров'я, творчого натхнення та великого терпіння, адже робота на освітянській ниві ніколи не була легкою.

Шановні батьки! Ми розуміємо, яким хвилюючим є сьогоднішнє свято для Вас, адже ще вчора ваші діти вчилися, а вже завтра на них ляже доросла відповідальність за обрання подальшого життєвого шляху. Але ми впевнені, що наші діти, молоді та амбіційні, своїм устремлінням до перемог та здійснення мрій подолають будь-які негаразди. І хай нас ніколи не покидає впевненість, що вони можуть не просто багато, вони можуть все!
Зі святом останнього дзвоника!

 

 

Переглядів: 145 | Додав: novoposvitametod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
» Вхід на сайт
» Пошук
» Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
» Архів записів
» Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024uCoz